ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μάθε εάν η ενασχόληση σου με το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.
Συμπλήρωσε τώρα το εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να το ανακαλύψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μάθε πως να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα ως μια ψυχαγωγική και κοινωνική δραστηριότητα!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Υπολόγισε πόσα έσοδα / έξοδα έχεις τον μήνα και μάθε πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την στοιχηματική σου δραστηριότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινώνησε μαζί μας για ερωτήσεις, εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι

Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΑΣ με το Μουσείο Παραμυθιού

6η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού 9-15 Οκτωβρίου 2023
02/08/2023
Λειτουργία Θεραπευτικού Κέντρου ενηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια στην επαρχία Αμμοχώστου
28/06/2023

Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΑΣ με το Μουσείο Παραμυθιού

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και το Μουσείο Παραμυθιού, για την υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών με σκοπό την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης και των ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών, καθώς και την ανάπτυξη γονεικών δεξιοτήτων προς τους γονείς.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου, θα υλοποιηθούν προγράμματα πρόληψης και ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων των μαθητών στα σχολεία και άλλες δράσεις που εμπίπτουν στους σκοπούς της συνεργασίας.

Η Πρόεδρος της Αρχής, κα. Ιωάννα Φιάκκου σημείωσε ότι “αναπτύσσοντας τέτοιες συνεργασίες όπως με το Μουσείο Παραμυθιού συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού της Αρχής. Μέσα από προγράμματα πρόληψης και ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων των παιδιών, τα οποία αποτελούν ευάλωτη ομάδα, στοχεύουμε στην ενίσχυση των προστατευτικών παραγόντων και τη μείωση της ευαλωτότητας”.