ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μάθε εάν η ενασχόληση σου με το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.
Συμπλήρωσε τώρα το εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να το ανακαλύψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μάθε πως να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα ως μια ψυχαγωγική και κοινωνική δραστηριότητα!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Υπολόγισε πόσα έσοδα / έξοδα έχεις τον μήνα και μάθε πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την στοιχηματική σου δραστηριότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινώνησε μαζί μας για ερωτήσεις, εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι

Εβδομάδα Ασφαλούς
Παιχνιδιού
2021

Οι περισσότεροι άνθρωποι στοιχηματίζουν χωρίς να καταλαβαίνουν πως πραγματικά λειτουργεί το στοίχημα και δεν κατανοούν τις πιθανότητες που έχουν να κερδίσουν. Κατανοώντας καλύτερα ποιες ακριβώς είναι οι αποδόσεις και οι πιθανότητες, μπορεί ο παίκτης να λαμβάνει ενημερωμένες αποφάσεις για την στοιχηματική του δραστηριότητα.

  1. Ορισμένα τυχερά παιχνίδια βασίζονται εν μέρει στις γνώσεις και τις ικανότητες (ποδοσφαιρικοί αγώνες, κούρσες, πόκερ κτλ) ενός ατόμου, ενώ άλλα βασίζονται εξ’ολοκλήρου στην τύχη (κρατικό λαχείο, bingo, λαχεία κτλ.). Είναι πολύ σημαντικό ο παίκτης να κατανοεί εάν ένα παιχνίδι βασίζεται καθαρά στην τύχη ή όχι και να αντιλαμβάνεται ότι οι ικανότητες ενός ατόμου δεν σημαίνει σίγουρα κέρδη.
  2. Στα παιχνίδια τύχης όλοι οι παίκτες έχουν ίσες ευκαιρίες να κερδίσουν. Στα παιχνίδια τα οποία χρειάζονται κάποια γνώση, οι ικανότητές σου και οι γνώσεις σου για το τυχερό παιχνίδι μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα (εάν θα κερδίσεις ή εάν θα χάσεις). Είναι καλό όμως, οι παίκτες να θυμούνται ότι οι πιθανότητες να κερδίσουν δεν είναι με το μέρος τους και ότι η τύχη συνεχίζει να παίζει ρόλο ακόμα και αν έχουν ορισμένες γνώσεις, για αυτό δεν υπάρχει ποτέ σίγουρη νίκη.
  3. Το ρίσκο είναι το μόνο κοινό σε όλα τα τυχερά παιχνίδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα από τα τυχερά παιχνίδια δεν είναι ποτέ σίγουρο.
  4. Ο παίκτης πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει σημασία η χρονική διάρκεια κατά την οποία ασχολείται με το στοίχημα και οι πιθανότητες δεν αλλάζουν, είτε ο παίκτης στοιχημάτισε για ένα παιχνίδι είτε για εκατό.