ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μάθε εάν η ενασχόληση σου με το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.
Συμπλήρωσε τώρα το εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να το ανακαλύψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μάθε πως να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα ως μια ψυχαγωγική και κοινωνική δραστηριότητα!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Υπολόγισε πόσα έσοδα / έξοδα έχεις τον μήνα και μάθε πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την στοιχηματική σου δραστηριότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινώνησε μαζί μας για ερωτήσεις, εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι

Εβδομάδα Ασφαλούς
Παιχνιδιού
2021

Τα τυχερά παιχνίδια στις νεαρές ηλικίες είναι πολύ ελκυστικά. Εάν ένας φίλος ή συνομήλικός σου, ασχολείται με τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να νιώσεις και εσύ ο ίδιος την ανάγκη να συμμετάσχεις. Μπορεί επίσης να νιώθεις ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος να αντιμετωπίσεις το άγχος σου ή την ανία και την πλήξη ή τη μονοτονία που ενδεχομένως να αισθάνεσαι στην καθημερινή σου ζωή. Η εύκολη προσβασιμότητα από παντού και η επαφή με την τεχνολογία, σε κάνει να έχεις καθημερινή επαφή με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια και πιθανόν να σε ελκύσει να συμμετάσχεις σε αυτά.

Ωστόσο, όταν αυτό σταματήσει να αποτελεί μια διασκεδαστική ασχολία και ξεκινήσει πλέον να σε απασχολεί για τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τότε αρχίζουν τα προβλήματα στη ζωή σου. Εάν νιώθεις ότι η ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια έχει καταλάβει σημαντικό μέρος της ζωής σου, η ιστοσελίδα σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Εφήβων και Οικογένειας «ΠΕΡΣΕΑΣ» μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις τον χαμένο έλεγχο.

Ενισχύουμε τις λύσεις σου. Για άμεση επικοινωνία, κάλεσε το 1456 και μίλησε με εχεμύθεια με κάποιο Σύμβουλο.