ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μάθε εάν η ενασχόληση σου με το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.
Συμπλήρωσε τώρα το εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να το ανακαλύψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μάθε πως να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα ως μια ψυχαγωγική και κοινωνική δραστηριότητα!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Υπολόγισε πόσα έσοδα / έξοδα έχεις τον μήνα και μάθε πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την στοιχηματική σου δραστηριότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινώνησε μαζί μας για ερωτήσεις, εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι

Λειτουργία Θεραπευτικού Κέντρου ενηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια στην επαρχία Αμμοχώστου

Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΑΣ με το Μουσείο Παραμυθιού
29/06/2023
Υλοποίηση προγράμματος πρόληψης και ενδυνάμωσης για την ενασχόληση των γυναικών με τα τυχερά παιχνίδια
22/05/2023

Λειτουργία Θεραπευτικού Κέντρου ενηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια στην επαρχία Αμμοχώστου

Yπογράφηκε χθες, 27 Ιουνίου 2023, η Συμφωνία Χρηματοδότησης για τη λειτουργία του «Θεραπευτικού Κέντρου ενηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια» στην επαρχία Αμμοχώστου, μεταξύ της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και του ΚΕΝΘΕΑ.

Η υπογραφή της Συμφωνίας Χρηματοδότησης σηματοδοτεί την έναρξη του προγράμματος στην επαρχία Αμμοχώστου, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, λειτουργώντας στη βάση της Εθνικής Στρατηγικής για Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων 2021-28 και της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού 2022-2025, υλοποίησαν την κοινή τους προτεραιότητα για τη λειτουργία ενός Θεραπευτικού Κέντρου για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου δεν υφίσταται άλλη διαθέσιμη υπηρεσία για τον σκοπό αυτό. Στο εν λόγω πλαίσιο και σε συνέχεια πρόσκλησης υποβολής προτάσεων από την ΑΑΕΚ, αποφασίστηκε η ανάθεση της σύμβασης στο ΚΕΝΘΕΑ.

Με την υπογραφή της Συμφωνίας οι τρεις φορείς δεσμευτήκαν σε μια αγαστή συνεργασία προς όφελος πάντα των ατόμων που χρειάζονται βοήθεια.