ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μάθε εάν η ενασχόληση σου με το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.
Συμπλήρωσε τώρα το εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να το ανακαλύψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μάθε πως να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα ως μια ψυχαγωγική και κοινωνική δραστηριότητα!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Υπολόγισε πόσα έσοδα / έξοδα έχεις τον μήνα και μάθε πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την στοιχηματική σου δραστηριότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινώνησε μαζί μας για ερωτήσεις, εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι

Εβδομάδα Ασφαλούς
Παιχνιδιού
2021

  • Ποιο είναι το ρίσκο μου;

Οι δραστηριότητες που περιγράφονται στον σύνδεσμο Παράνομο Στοίχημα, θεωρούνται παράνομες και εμπερικλείουν ρίσκο για τα άτομα που δεν συμμορφώνονται με το νομοθετικό πλαίσιο. Αυτά τα άτομα – είτε είναι οι πάροχοι στοιχηματικής δραστηριότητας ή τυχερών παιχνιδιών, είτε τα άτομα που στοιχηματίζουν ή ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια – εάν ασχολούνται με μια από τις δραστηριότητες που θεωρούνται παράνομες, τότε είναι ένοχοι αδικήματος και υπόκεινται σε χρηματικές ή δικαστικές κυρώσεις ανάλογα με τη φύση του αδικήματος.

  • Πώς μπορώ να αντιληφθώ ότι βρίσκομαι σε παράνομη ιστοσελίδα/ παράνομο υποστατικό; 

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, η οποία είναι η αρμόδια αρχή για την εποπτεία και τον έλεγχο της στοιχηματικής δραστηριότητας στην Κύπρο, έχει αναρτημένη λίστα στην ιστοσελίδα της με τα αδειοδοτημένα υποστατικά παροχής υπηρεσιών στοιχήματος Κλάσης Α (επίγειου στοιχήματος) τα οποία λειτουργούν νόμιμα εντός Κυπριακής Δημοκρατίας. Οποιοδήποτε υποστατικό που δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την λίστα, είναι παράνομο και δεν επιτρέπεται η στοιχηματική δραστηριότητα εντός του συγκεκριμένου υποστατικού.

Η λίστα με τους παρόχους υπηρεσιών στοιχήματος Κλάσης Β (διαδικτυακού στοιχήματος) που είναι αδειοδοτημένοι από την Αρχή βρίσκεται στη ιστοσελίδα της. Αντίστοιχα, υπάρχει αναρτημένη η σχετική λίστα φραγής, για τις ιστοσελίδες οι οποίες δεν είναι αδειοδοτημένες ως αποδέκτες παροχής υπηρεσιών στοιχήματος Κλάσης Β από την Αρχή ή/και παρέχουν παράνομες υπηρεσίες στοιχήματος, στον σύνδεσμο https://nba.gov.cy/wp-content/uploads/BlockingListLatest.txt

Λίστες αδειοδοτημένων εταιρειών και υποστατικών

Αδειοδοτημένα υποστατικά παροχής υπηρεσιών στοιχήματος Κλάσης Α.

Αδειοδοτημένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στοιχήματος Κλάσης Β.