ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μάθε εάν η ενασχόληση σου με το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.
Συμπλήρωσε τώρα το εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να το ανακαλύψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μάθε πως να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα ως μια ψυχαγωγική και κοινωνική δραστηριότητα!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Υπολόγισε πόσα έσοδα / έξοδα έχεις τον μήνα και μάθε πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την στοιχηματική σου δραστηριότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινώνησε μαζί μας για ερωτήσεις, εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι

4o Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού στις 4 Οκτωβρίου 2021

Young Cities
Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα του προγράμματος Young Cities
16/09/2021
Άνοιξε για τέταρτη χρονιά η αυλαία της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού
05/10/2021

4o Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού στις 4 Οκτωβρίου 2021

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 10:00 – 14:30, μέσω διαδικτύου (online conference) με στόχο την ενημέρωση και προώθηση της ασφαλούς συμμετοχής στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

Το Συνέδριο που διοργανώνεται το στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2021, στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας ασφαλούς συμμετοχής στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Η εστίαση στο ασφαλές παιχνίδι αναδεικνύει την ευθύνη της Πολιτείας και των παρόχων τυχερών παιχνιδιών να ενισχύσουν περαιτέρω τους μηχανισμούς προστασίας των παικτών.

Μέσα από το Συνέδριο σκοπός της ΕΑΣ είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων από καταξιωμένους επαγγελματίες και αρμόδιους φορείς, καθώς και η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια και την ασφαλή ενασχόληση με αυτά. Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αφορά, μεταξύ άλλων, της ανάδειξης των διαταραχών στοιχήματος ως θέμα Δημόσιας Υγείας, την αξιολόγηση κινδύνων και ασφαλών εργαλείων κατά τον σχεδιασμό τυχερών παιχνιδιών, η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και της νευροεπιστήμης για την αποτροπή εθισμού στα τυχερά παιχνίδια, πρότυπα ασφαλούς παιχνιδιού για την ενίσχυση της προστασίας των παικτών, η χρήση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για μείωση της βλάβης που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια, κ.ά.

Το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας, τόσο σε ιδιωτικές εταιρίες όσο και σε οργανωμένα σύνολα και επαγγελματίες του κλάδου τυχερών παιχνιδιών, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, συμβούλους επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, λειτουργούς νεολαίας, δικηγορικά και διαφημιστικά γραφεία, αθλητικές ομοσπονδίες και άτομα του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Στο Συνέδριο θα λάβουν μέρος καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και αρμόδιοι φορείς από την Κύπρο και το εξωτερικό για να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους γύρω από το Ασφαλές Παιχνίδι.

Απαραίτητη η Δήλωση συμμετοχής. Δωρεάν συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Διοργανωτής: Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold, Συντονιστής: IMH