ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μάθε εάν η ενασχόληση σου με το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.
Συμπλήρωσε τώρα το εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να το ανακαλύψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μάθε πως να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα ως μια ψυχαγωγική και κοινωνική δραστηριότητα!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Υπολόγισε πόσα έσοδα / έξοδα έχεις τον μήνα και μάθε πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την στοιχηματική σου δραστηριότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινώνησε μαζί μας για ερωτήσεις, εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι

Στις 9 Οκτωβρίου 2023 το 6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού

Εργαστήρι Graffiti Street Art για εφήβους σε συνεργασία με τον ΘΟΚ
29/08/2023
Νόμιμα και Παράνομα Τυχερά Παιχνίδια στην Κύπρο
04/08/2023

Στις 9 Οκτωβρίου 2023 το 6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού

Για έκτη συνεχή χρονιά, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) διοργανώνει το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2023. Η εβδομάδα αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παικτών και του κοινού για την ασφαλή συμμετοχή στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

Στο Συνέδριο, ακαδημαϊκοί, έγκριτοι ομιλητές και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα θα μοιραστούν γνώσεις και απόψεις με τους συμμετέχοντες, εστιάζοντας στην ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Ειδικότερα, καταξιωμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάσουν τις βέλτιστες πρακτικές και θα ανταλλάξουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στο ασφαλές παιχνίδι. Το 6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 και έχει σκοπό να τονίσει την ευθύνη της πολιτείας, των παρόχων τυχερών παιχνιδιών και όλων των εμπλεκόμενων μερών για την περαιτέρω ενίσχυση της προστασίας των παικτών και του κοινωνικού συνόλου.

Το συνέδριο θα αναδείξει σημαντικά θέματα που συζητούνται σε παγκόσμια εμβέλεια όπως τη σύνδεση της νευροεπιστήμης με την προβληματική συμπεριφορά, τα θέματα ESG και πως ενισχύεται η βιωσιμότητα του τομέα, έρευνες για τον επιπολασμό της προβληματικής ενασχόλησης, την αξιοποίηση της τεχνολογίας AI στον τομέα, και διάφορα άλλα.

Παρουσία ως ομιλητές στο Συνέδριο θα έχουν ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και αρμόδιοι φορείς από την Κύπρο και το εξωτερικό για να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους γύρω από το Ασφαλές Παιχνίδι.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού αφορά σ’ ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας, καθώς θα ενημερώσει ενδελεχώς πολίτες και οργανωμένα σύνολα, επαγγελματίες του κλάδου τυχερών παιχνιδιών, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, συμβούλους επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, λειτουργούς νεολαίας, δικηγορικά και διαφημιστικά γραφεία, αθλητικές ομοσπονδίες κ.α.

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.