ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Μάθε εάν η ενασχόληση σου με το στοίχημα μπορεί να θεωρηθεί προβληματική.
Συμπλήρωσε τώρα το εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να το ανακαλύψεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Μάθε πως να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα ως μια ψυχαγωγική και κοινωνική δραστηριότητα!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ
ΜΗΝΙΑΙΟΣ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Υπολόγισε πόσα έσοδα / έξοδα έχεις τον μήνα και μάθε πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για την στοιχηματική σου δραστηριότητα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Επικοινώνησε μαζί μας για ερωτήσεις, εισηγήσεις ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων επίσημος υποστηρικτής του Junior NBA League Cyprus 2022

Αυλαία έριξε η 4η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού
12/10/2021
Παρουσιάστηκε η Στρατηγική Ασφαλούς Παιχνιδιού της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων
14/06/2022

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων επίσημος υποστηρικτής του Junior NBA League Cyprus 2022

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ), στο πλαίσιο των δράσεων της για ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των μαθητών και νεαρών προσώπων, την προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι και την καλλιέργεια της αθλητικής κουλτούρας, με απώτερο σκοπό και στόχο την αποτροπή προβληματικών και εξαρτητικών συμπεριφορών, στηρίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Junior NBA Cyprus League 2022 που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ).

Πρόκειται για επίσημο αναπτυξιακό πρόγραμμα του NBA που διοργανώνεται για τρίτη φορά στη χώρα μας, με στόχο την προώθηση της καλαθοσφαίρισης και την ενδυνάμωση των Κυπρίων μαθητών μέσα από την αθλητική παιδεία. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε περισσότερες από 42 χώρες ανά το παγκόσμιο. Μέσα από τη διοργάνωση ενός πρωταθλήματος που προσομοιάζει σε αυτό του ΝΒΑ, το πρόγραμμα έχει σκοπό να ενθαρρύνει παιδιά και νέους να γνωρίσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να διασκεδάσουν, αλλά και να διδαχθούν τις θεμελιώδεις αρχές του αθλητισμού, όπως είναι ο σεβασμός, η ομαδικότητα και η ευγενής άμιλλα.

KΟΚ και ΕΑΣ υπέγραψαν συμφωνία, βάσει της οποίας η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων αναλαμβάνει ρόλο επίσημου υποστηρικτή του εκπαιδευτικού προγράμματος στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Junior NBA.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της ΕΑΣ, Ιωάννα Φιάκκου, ανέδειξε ότι «η απόφαση της Αρχής να υποστηρίξει τον θεσμό αυτό εναρμονίζεται με τον στρατηγικό σχεδιασμό του οργανισμού και εμπίπτει στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για ενδυνάμωση των ευάλωτων ομάδων, όπως είναι τα παιδιά και οι νέοι, μέσα από την προώθηση της αθλητικής παιδείας και του ευ αγωνίζεσθαι. Απώτερος στόχος μας είναι να ωθήσουμε τη νεολαία να αποκτήσει τέτοιες δεξιότητες, οι οποίες θα συμβάλουν στην ενίσχυση των προστατευτικών παραγόντων και στην αποτροπή εξαρτητικών συμπεριφορών. Η πρόληψη είναι ο σύμμαχός μας στην προστασία των παικτών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, τόνισε ότι «Οι δεσμοί και οι σχέσεις μας με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, βρίσκονται στο καλύτερο και συνεχώς ενδυναμώνονται, με στόχο την υλοποίηση του κοινού μας πλάνου που είναι η προσφορά μέσω προστατευτικών μεθόδων στην κοινωνία. Μας χαροποιεί η απόφαση της Αρχής να στηρίξει με διάφορες δράσεις το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα πλαίσια του Junior NBA League Cyprus, το οποίο είναι πρόγραμμά ανάπτυξης, συνεισφέροντας έμπρακτα στα παιδιά που είναι σε πολύ ευαίσθητη ηλικία για την ενίσχυση τους προκειμένου να αποκτήσουν τα εφόδια για τον αγώνα του ενάντια σε εξαρτήσεις. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη και είμαστε σε κοινή γραμμή με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην πρόεδρο Ιωάννα Φιάκκου καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο, για την προθυμία και την άμεση ανταπόκριση όποτε χρειαστήκαμε τη συνεισφορά της Αρχής για προσφορά στην κοινωνία».